Netatmo isiklik ilmajaam tegutseb toas ja õues

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia e-pood

Enamus tsiviliseeritud inimkonnast on ilmausku – jälgitakse hoolikalt ilmateadet ning ka hommikul on esimene pilk taevasse ja termomeetrile, et mida siis tänane ilm meile ka toob. Ehkki viimastel nädalatel on ilm Eestimaal olnud ebatraditsiooniliselt stabiilne (ja hea), siis tavaliselt meil nii hästi ei lähe, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Õige ilmateade lubab meil valida õige rõivastuse meie muutlikusse ilma ning seeläbi tagada meie füüsiline heaolu ning miks mitte ka tervis. Paraku on aga ilmateenistused ja -ennustajad aegade jooksul muutunud väärinfo sünonüümiks. Selge see, et ilmastik on üpris efemeerne ja ebakindel, aga kui oled ootamatu vihmasabina käes läbi ligunenud, terve päeva valedes rõivastes higistanud või külmetanud, siis tahaks ju küll ilmaennustajal mõnest kehaosast kinni krabada ja teda raputada kuni õnnis rahu hinge poeb. Kahjuks aga on ennustajad enamasti meile kättesaamatus kauguses, et oma esimesi impulsse rahuldada.

OMETI ON OLEMAS SUUREPÄRANE LAHENDUS – HANKIGE ENDALE OMA ISIKLIK ILMAJAAM!

Esiteks on selline ilmajaam enamasti üpris täpne, sest mõõdab ilma kasutaja vahetus läheduses. Teiseks võite eksituse korral oma frustratsiooni koheselt selle peal välja elada. Väga füüsiliseks muidugi ei maksaks minna, sest tegu on ikkagi täppisinstrumendiga. Küll aga võite seada selle seadme häbiposti ja/või valimatu sõnavaraga tema suhtes oma arvamust avaldada.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles