Skype võetakse maha, asemele tuleb Microsoft (3)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype
Skype Foto: Toomas Huik

Tallinnas Mustamäel ligi 15 aastat Skype’i logo kandnud arenduskeskus on peagi vahetamas välireklaame ning maja hakkab ehtima teenuse omaniku Microsofti valgusreklaam.

«Skype’i ei tehta juba ammu ainult Eestis ja Eestis ei tehta ainult Skype’i,» selgitas Microsofti Eesti arendusüksuse juht Tanel Erm Kuku raadio saates Digitund.

Lisaks Skype’ile arendatakse ligi 300 arendajaga Tallinna üksuses ka mitmeid pilveteenuseid kommunikatsiooniplatvormile, mis pakub tuge ka Skype businessile ja Microsoft Teamsile. Lisaks tegeletakse siin Azure platvormi ja Visual Studio arendamisega.

«Ampluaa on päris tublisti laienenud ning Skype’i arendamine ei ole siin enam tööde põhiosa. Võin etteruttavalt öelda, et õige pea teeme kontoris väikesed ümberehitustööd ja maja peal hakkab paistma hoopis Microsofti logo. Muudatused on toimunud ja ma arvan, et on aeg reaalsusega samas taktis püsida,» tõdes Erm.

«Kui vaadata, kuhu me oleme välja jõudnud, siis oleme alustanud Euroopa ühest suuremast startup’ist ja oleme nüüd tegelikult Microsofti arenduskeskus,» lisas Erm ja märkis, et ilma Skype’ita ei oleks Microsofti Eestis.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles