Millist telefoni koolialguseks soovitada? (1)

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Järjekordne kooliaasta algus tähendab seda, et lisaks vihikute ja muu sellise soetamisele, seisab paljudel lapsevanematel ees ka uue telefoni ostmise ülesanne. Ikka selleks, et koolijütsiga vajadusel kontaktis olla ning uurida, millega noor inimene parasjagu tegeleb ja kuidas tal läheb. Vähegi suuremad lapsed viitavad ise sageli loomulikult tippseadmetele ja väidavad, et neil on just sellist vaja, kuid reaalselt soetatakse ikkagi palju soodsamaid ja praktilisemaid seadmeid. Soovitusi jagab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kui nutiseade ei ole eesmärk

Olukorras kus alustatakse alles esimest klassi või välditakse nutitelefoni teadlikult, tuleks vaadata nuputelefonide poole. Need on soodsad, kerged kaasas kanda ja lihtsad kasutada. Kuna päris väikestel kipub võrreldes suurematega ka äpardusi rohkem juhtuma, ei ole sellise aparaadi kukkumisel või kadumisel kahjud väga suured.

Nokia 105 koos Super kõnekomplektiga

See väga soodne telefon on lihtne ning teeb seda mida talt oodatakse, ehk helistab ja saadab sõnumeid. Nii saab hädavajalikud kõned tehtud ja komplektis on boonusena kohe kaasas ka kõnekaart ehk telefoninumber.

Nokia 8110

Vahva välimusega ning veidi suurema ekraaniga Nokia 8110 pakub samuti soodsat ja ägedat viisi ühenduses olemiseks. Siin on olemas juba ka kaamera ning mälukaardi lisamise võimalus. Lisaks veel 4G ühendus, internetis surfamise võimalus ja kollane korpus, mis ei jää kindlasti tähelepanuta.

Kui telefon peaks olema nutikas, kuid siiski soodne

Kui soov on lapsele kindlalt nutitelefon soetada, mis võiks samas hinna poolest soodne olla, võiks vaadata järgnevaid mudeleid.

Vaata soovitusi lisaks Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles