Apple avalikustab peagi uued iPhone'id (2)

Britt-Kathleen Mere
, meediapraktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple iPhone 7.
Apple iPhone 7. Foto: REGIS DUVIGNAU / REUTERS

Pärast kuudepikkusi spekulatsioone kinnitas Apple lõpuks neljapäeval, et uus iPhone'i seeria on peagi välja tulemas ja leiab avalikustamist septembrikuus ettevõtte peakorteris Californias.

Uuelt iPhone'i seerialt katet kergitav pressikonverents toimub Steve Jobsi auditooriumis Cupertinos 12. septembril kell 10.00 Vaikse ookeani aja järgi. Tõenäoliselt tutvustatakse sel üritusel rohkem kui lihtsalt uusi iPhone'i telefone, vahendab CNBC.

Apple kavatseb välja kuulutada kolm uut iPhone X mudelit: praeguse 5,8-tollise OLED-ekraaniga mudeli järg, suurem versioon OLED 6,5-tollise ekraaniga ja odavam versioon 6,1-tollise LCD ekraaniga. 6,1-tolline mudel kasutab terasest korpuse asemel alumiiniumi, et hoida kulusid madalamal, märkis Bloomberg.

Apple lubas tuua valikusse ka uued värvid. Kõikidel uutel mudelitel puudub nö kodunupp (home – ing k) – nagu ka iPhone X-il –, selle asemel tuleb kasutada erinevaid viipeid. Lisaks saavad uued iPad Pro-d endale näotuvastusfunktsiooni FaceID ja viipepõhise navigeerimise.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles