Kes on kümme parimat jalgpallurit uues videomängus?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo reiting uues videomängus on 94.
Lionel Messi (vasakul) ja Cristiano Ronaldo reiting uues videomängus on 94. Foto: SERGIO PEREZ / REUTERS

Septembri lõpus saavad jalgpallisõbrad nautida uut videomängu FIFA 19. Täna selgus, kellel on seal kõige suurem reiting. Siinkohal avaldame kümme parimat jalgpallurit uues videomängus.

1. Cristiano Ronaldo (Torino Juventus) 94
2. Lionel Messi (Barcelona) 94
3. Neymar (Pariisi Saint-Germain) 92
4. Luka Modric (Madridi Real) 91
5. Kevin De Bruyne (Manchester City) 91
6. Eden Hazard (Londoni Chelsea) 91
7. Sergio Ramos (Madridi Real) 91
8. Luis Suarez (Barcelona) 91
9. David De Gea (Manchester United) 91
10. Toni Kroos (Madridi Real) 90

Videomängus FIFA 19 on mitteametlikel andmetel 14 Eesti jalgpallurit. Kõige kõrgemalt on hinnatud sellel suvel Liverpoolist Cagliarisse siirdunud keskkaitsjat Ragnar Klavanit (77). FIFA andmetel on paremuselt teine eestlane Kielce Koronas mängiv vasakkaitsja Ken Kallaste (67).

Neile järgnevad võrdse reitinguga keskkaitsjad Enar Jääger (Oslo Valerenga, 66), Joonas Tamm (Sarpsborg, 66), Karol Mets (NAC Breda, 66) ja paremkaitsja Taijo Teniste (Bergeni Brann, 66).

Tasub märkida, et Gliwice Piasti hingekirja kuuluvat keskväljamaestrot Konstantin Vassiljevi uues videomängus pole. Tutvu kõikide Eesti jalgpallurite reitinguga näiteks sellel leheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles