Ansip: see, et eestlane saab Brüsselis ERRi vaadata, on minu teene (7)

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip.
Andrus Ansip. Foto: HANS PUNZ / AFP

Kuigi eestlastele võib jääda kaugeks või hoomamatuks see, mida on endine Eesti peaminister Andrus Ansip Euroopa Komisjoni digivolinikuna saavutanud, loetleb komisjonis jätkata sooviv poliitik ise üles terve rea meie igapäevaelu mõjutavaid otsuseid.

«See, mida praegune komisjon on suutnud digitaalvaldkonnas ära teha, on inimestele täiesti hoomatav ja arusaadav,» ütleb Ansip intervjuus ERRile.

Ta loetleb kolm sellist arusaadavat asja: rändlustasude kaotamine, digitaalse sisu kaasaskantavuse lubamine, kui inimesed lähevad Euroopa Liidu teistesse liikmesriikidesse ja põhjendamatu geoblokeeringu kaotamine, mis rakendub 3. detsembrist. 

«Olete Brüsselis, vaatate minu juures telerit ja võite vaadata ka Eesti Rahvusringhäälingu saateid. Kõik see on muutunud üleöö ja ma tunnen, et oleme teinud midagi Eesti, kogu Euroopa inimeste jaoks, sõnab Eesti endine peaminister.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles