Teravad elamused uue teleriga

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia e-pood

Koos sügisperioodi ja pimedama ajaga suureneb tubaste tegevuste osakaal ning seoses sellega saab suuremat tähelepanu ka vana hea teler. Sisu osas on Telia oma klientidele alates septembrist pakkumas uudisena HBO-d, kuid seejuures ei ole unustatud ka vormi. Nii ongi septembris käimas kampaania, mille raames on saadaval terve hulk erinevaid telereid väga soodsa hinnaga ning lisaks veel 0%-lise järelmaksu intressiga, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark. 

See tähendab, et lisaks niigi heale hinnale, võib julgelt kasutada ka paindlikku järelmaksu ja seejuures ei pea sentigi intresse tasuma. Kõige mugavam on loomulikult valik teha ja ka leping sõlmida e-poes, kuid soovi korral saab kampaaniamudelitega tutvuda ka esindustes. Kiirelt saab kõikide kampaania pakkumises olevate mudelitega tutvuda siin. Valiku lihtsustamiseks aga toome järgnevalt igast hinnaklassis välja mõned silmapaistvamad eksemplarid.

Lipulaevad

Lipulaevade maailmas on tänavused märksõnad OLED ja QLED. Kuigi tehnoloogiliselt erinevad, pakuvad mõlemad ekraanitüübid ülimalt head pildikvaliteeti ning on märkimisväärselt õhukesed. Igal juhul esindavad selle klassi telerid parimat, mis tootjad suudavad ning ei jäta tõenäoliselt kedagi külmaks.

Samsungi ehk QLED leerist tõuseb esile 65 tollise ekraaniga Q7F. See servast servani ekraaniga teler pakub lisaks “360 kraadi” disainile, mis tähendab, et seade on iga külje pealt laitmatu välimusega, ülitäpset värviedastust ning võimaldab näha stseene nii, nagu režissöör seda algselt tahtis. Tarkvara ja ekraani koostöös leitakse üles kõik detailid, mis olid peidetud varjudesse või liigselt ülevalgustatud. Innovaatiline Quantum Dot tehnoloogia koos UHD resolutsiooni ja kõige uuemate nutilahendusetega tagavad selle, et rahule jäävad ka kõige nõudlikumad kasutajad.

LG kasutab oma tippseadmetes aga isevalgustuvaid OLED piksleid, mis pakuvad väga suurt kontrastsusvahemikku ning tagavad seega uskumatult sügava pildi. Samuti on OLED ekraanid ülimalt õukesed. Selle tehnoloogia üheks parimaks näiteks olev LG C8 ühendab endas kõik parimad OLED-i võimalused. Suurepärane disain tagab väga õhukese ja kena välimuse, võimekas protsessor koos HDR-i toega aga parima võimaliku pildi. Koos nutisisuga on C8 seetõttu valik, mida ei pea kahetsema. Mudel on saadaval nii 65 kui 55 tollistes ekraanimõõtudes.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles