Mitmekülgne Ring uksekell videoga (1)

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia e-pood

Uksekell on ilmselt igas majapidamises üks silmatorkamatumaid ja igavamaid asju. Eriti igav oleks sellest arvustust kirjutada. Ring Video Doorbell 2 on aga hoopis teisest puust. Võiks öelda, et tõeline Einstein võrreldes teiste, tavaliste uksekelladega. Kui teater öeldakse algavat puhvetist, siis kaasaegne nutikodu algab nutikast uksekellast ning Ring Video Doorbell 2 on selleks suurepärane sissejuhatus, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Pakend ja mida sellest leida võib

Ring Video Doorbell 2 pakend on soliidne ja toekas, lisaks kellale endale on seal veel palju muud kasulikku. Karbist leiame kaks kinnitusalust kellale, tööriistad (kruvikeeraja, puuritera) kella kinnitamiseks, soliidse tumeda vahetuskatte muidu hõbedaselt särava kella jaoks, USB-kaabli ning muud vajalikku kella installeerimiseks.

KIRSIKS KOOGIL ON KLEEPS, MIS PEAKS KURIKAELASID TEAVITAMA, ET SEE MAJAPIDAMINE ON RING UKSEKELLA KAITSE ALL.

Seinale kinnitamiseks on koguni kaks erinevat alust, mis võimaldavad kella kasutaja jaoks sobiva nurga all seinale kinnitada, et vaateväli oleks võimalikult optimaalne. Alused on ka värvitavad, et need seinaga võimalikult harmoonilise terviku moodustaksid. Küll aga ei suutnud ma ära mõistatada, kuidas kell nende aluste külge kinnitatakse. Abi ei leidnud ma ka kaasapandud manuaalist, kuid ilmselt firma kodulehelt leiaks ka selle kohta õpetuse.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles