Et kõik saaks tehtud – parimad nimekirjade koostamise äpid

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Sügisel kipub igasugu tegevusi, mida on vaja meeles pidada, juurde tulema. See loob vajaduse nimekirjade ja meeldetuletuste järele. Selleks, et päev kulgeks plaanitult ja produktiivselt, on kasulik koostada nimekiri ülesannetest, mis ootavad tegemist. Nii on õiged tegevused vajadusel silme ees ning on raskem valitud kursilt kõrvale kalduda, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Parimad nimekirjade koostamise ehk to-do-äpid aitavad organiseerida kohustusi, seada meeldetuletusi üritustest ning teha tiimitööd.

Kõik valitud rakendused on head põhifunktsioonides, kuid on ülesehituselt pisut erinevad. Osa on paremad individuaalsete listide jaoks, teised jälle grupitööks projektide puhul. Kokkuvõttes on parimad töö organiseerimise äpid ikkagi need, tänu millele saavad asjad tehtud.

Hea uudis on see, et kõik väljatoodud äpid on tasuta. Seega võid julgelt ühe tõmmata, proovida ja vaadata, kuidas toimib. Vajadusel võid proovitu kõrvale jätta ja võtta ette järgmise.

Any.do (Android ja iOS)

Tasuta versioon Any.do äpist on igati viisakas ja teeb oma tööd hästi nii iOS-i, Androidi kui ka veebiversioonis. 2,5 eurot kuus maksev tasuline premium-versioon pakub lisaks heale väljanägemisele huvitavaid ja kasulikke lisasid, nagu näiteks võimalust valida värve, lisada silte, jagada lõputul arvul nimekirju teistega, minna ülesannete lahtikirjutamisel veelgi detailsemaks ja kasutada ka asukohta meeldetuletuste juures.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles