Eestis algas uute iPhone'ide eelmüük - ja hinnad on krõbedad (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone XS ja XS Max
iPhone XS ja XS Max Foto: Stephen Lam / REUTERS

Kõik kolm Eesti mobiilioperaatorit alustasid ööl vastu tänast uue iPhone XSi eelmüüki.

Eelmüüki pandi kaks mudelit nimega iPhone XS ja iPhone XS Max. Mõlemad mudelid on saadaval mälumahuga 64, 256 või 512 GB.

Kõige odavam ehk 64 GB versioon XSist maksab Elisas ja Tele2s 1179 ja Telias 1169 eurot. Samas 512 GB iPhone Maxi hind on nii Telias kui Elisas 1679 eurot, Tele2 pole seda versiooni müüki pannudki.

XS on ekraanidiagonaaliga 5,8 ja XS Max 6,5 tolli (seni kõige suurem iPhone üldse). Telefonide sees on uus A12 protsessor ning iOS 12 tarkvaraplatvorm. Tagakülje kaksikkaamera on 12-megapiksline (selfie-kaamera on 7MP) ning ava suurusega f/1.4 – ehk väga heade pildistamisomadustega hämaras.

Videoid saab seadmetega salvestada nüüd stereoheliga. Telefoni aku peab eelkäijatega võrreldes vastu kuni tund kauem ning on varustatud juhtmevaba laadimisega. Telefonil on ka e-SIMi tugi. Seade on veekindel (IP68).

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles