Facebooki keelu on saanud ootamatult ka Keiti Vilms ja Contra (9)

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiti Vilms.
Keiti Vilms. Foto: Rasmus Jurkatam

Kui eelmisel nädalal kirjutati, et Facebookis sai ette hoiatamata keelu Varro Vooglaid, siis tegelikult on sama lugu juhtunud säutsupääsuke Keiti Vilmsi, luuletaja Contra ja disainer Jube Jussiga, kirjutas Geenius.

Keiti Vilms on Facebooki automaatse blokeerimisega pidanud silmitsi seisma mitmel korral. Esimese hoiatuse sai Vilms siis, kui vaatas mõned nädalad tagasi taas «Game of Thronesi» ning postitas oma Instagrami story‘sse lõigu, kus muuhulgas on näha ka ühe tegelase paljaid rindu.

Umbes viis päeva hiljem postitas Vilms Facebooki ühe artikli ERRi kultuuriportaalist, mis rääkis Betti Alveri luulekogumikust. Mõne aja pärast tuli Facebookilt teade, et Keiti konto on 24 tunniks blokeeritud. Mille peale, jäi selgusetuks.

Jube Juss ehk disainer Juho Kalberg kirjutab oma FB seinal, et sai keelu 2013. aastal tehtud postituse eest. Samas kirjutab ka Contra, et sai ka mitme aasta vanuse postituse eest hoiatuse. Muuhulgas korjas FB nimetatud Contra postituse avalikkuse silme eest.

Loe pikemalt Geeniusest.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles