Nipp liikuval tööviisil: kasuta ühte ühendust mitmes seadmes

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Liikuval tööviisil on sujuva töötamise tagamiseks hea omada interneti ühendust nii kontoris kui ka kontorist väljas: kliendikohtumisel, teises asukohas, kodukontoris või ka transpordil ühest kohast teise. Ettevõtetel on Telia Mobiilse Äri mobiilipaketi kasutajatena lisavõimalus: täiendavate SIM-kaartidega saab oma paketis sisalduvat mobiilse interneti mahtu jagada ja kasutada erinevates seadmetes, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Levinum praktika on, et interneti mahtu kasutatakse peamiselt nutitelefonis mobiilse interneti paketiga. Kui aga on vaja mobiilse internetiga ka mõni teine seade varustada, soetatakse sellele eraldi pakett.

Harvem kasutatakse võimalust oma mobiilipaketis sisalduvat andmeside mahtu jagada kuni viie eri seadme vahel.

Loe täpsemalt andmeside mahu jagamise kohta.

Millised on lisa-SIM-i võimalused ja eelised?

  • Kvaliteetne ja turvaline Telia 4G internet erinevates seadmetes: süle- ja tahvelarvutis, sh taskuruuteris
  • Võimalus olla kõikjal ühenduses sõltumata WiFi ja hotspot´i olemasolust
  • Mobiilse Äris paketis olevat internetimahtu saab jagada kuni 5 seadme vahel
  • Ühe lisa-SIM-i kuutasu on 1,49 € (+ km).

Näiteks valis turundusjuht Rain endale Telia Mobiilse Äri paketi, mis sisaldab 14 GB ulatuses mobiilset internetti. Kuna Raini töö on väga liikuv ning tihti tuleb kasutada lisaks telefonile ka süle- ja tahvelarvutit, võttis ta mõlema seadme tarbeks (nii tahvel- kui ka sülearvuti jaoks) kasutusele täiendavad SIM-kaardid. Nüüd saab Rain oma paketis sisalduvat 14 GB suurust mobiilse andmeside mahtu jagada kolme seadme ehk telefoni, tahvel- ja sülearvuti vahel. Ning praegu on tal ühtviisi mugav ja muretu kasutada mobiilset internetti nii Eestis kui ka Euroopa Liidus ringi reisides.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles