Riigihangete register lõpetab neljapäeval mitmeks päevaks töötamise

tehnika.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuenev riigihangete register
Uuenev riigihangete register Foto: Nortal

Seoses uuele riigihangete registrile üleminekuga 22. oktoobril ei tööta riigihangete register neljapäeval alates kella neljast kuni pühapäevani südaööni.

«Katkestuse üks ajamahukamaid tegevusi on vanast riigihangete registrist andmete üle viimine uude registrisse. Uue registri andmestik erineb oluliselt varasemast, mistõttu tehakse ka andmete üle viimisel olulisi andmeteisendusi,» selgitas rahandusministeeriumi pressiteates infotehnoloogiakeskuse (RMIT) direktori asetäitja arenduste valdkonnas Meelis Riimaa.

Enne uue registri kasutuselevõtmist avaldab register viimased riigisiseselt avaldatavad teated neljapäeval kell 15.00. Soovitav on hiljuti avaldatud teated ja muud hanke alusdokumendid alla laadida enne kella 16.00. Ajavahemikus 17.– 18. oktoober register Euroopa Liidu Teatajale (ELT) teateid ei edasta ega avalda. Kõik selles ajavahemikus esitatud ELT teated tagastab register hankijale ja neid saab uuesti esitada esmaspäeval, 22. oktoobril.

Taotluste ja pakkumuste esitamise tähtpäeva ei saa registris määrata perioodile reede, 19. oktoober kuni kolmapäev, 24. oktoober, et anda pakkujatele aega uue keskkonnaga kohanemiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles