YouTube blokeeris jumalateenistuste otseülekanded Tartu Pauluse kirikust (11)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pauluse kiriku jumalateenistuse ülekanne YouTube'is
Pauluse kiriku jumalateenistuse ülekanne YouTube'is Foto: Kuvatõmmis

Maailma suurim videokanal  YouTube blokeeris «spämmi ja pettuse» levitamisele viidates jumalateenistuste otseülekanded Tartu Pauluse kirikust.

«Vastavalt 15. oktoobril saabunud teatele jätkuvad otseülekanded 90 päeva pärast ehk 12. jaanuaril 2019. aastal. Seni on võimalik vaadata jumalateenistuste salvestisi, mida kogudus saab jätkuvalt üles laadida,» teatab väljaanne Meie Kirik.

«Oleme YouTube'ile tänulikud selle võimaluse eest,» ütles koguduse õpetaja Kristjan  Luhamets, vabandades ühtlasi kõigi vaatajate ees, kes võivad nüüd jumalateenistuse videoülekandest järgmise kolme kuu jooksul osa saada alles pärast jumalateenistuse lõppu.

Piirangu põhjusena nimetas YouTube spämmi ja pettuse levitamist. Kuna kaebuse allikale on tagatud anonüümsus, ei ole teada, kas tegemist oli inimese või robotiga – pahatahtliku kaebaja või tehnilise viperusega.

Videoülekandeid Tartu Pauluse kirikust on tehtud alates 2015. aastast. Otseülekanded Tartu Pauluse kirikust algasid Pereraadios aga juba aastal 2001 ning jätkuvad ka praegu. Varem vahendas Pereraadio jumalateenistuste salvestisi.

Esimest korda tehti raadioülekanne Tartu Pauluse kirikust 1931. aastal.

Kommentaarid (11)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles