Väikekontori WiFi on praegu üks turvalisemaid WiFi lahendusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

WiFi turvaaugu teema valguses on Telia IT-teenuste juhi Taavi Talve kinnitusel kõige paremas seisus need ärikasutajad, kes kasutavad WiFi võrke teenusena või kasutavad Telia Väikekontori WiFi lahendust, kirjutab Digitark. 

Iga ettevõte võiks ja peaks omale soetatud seadmed ja IT-lahendused kriitilise pilguga üle vaatama ning mõtlema, kas pidevalt tehnoloogiliselt muutuvas maailmas on võimalik oma seadmeid ning eelkõige seadmetes olevaid andmeid veelgi enam kaitsta.

«Suurettevõtete puhul standardlahendusi peaaegu polegi. Enamasti on neile pakutavad internetilahendused vastavalt nende vajadustele kohandatud. Ent väiksematele äridele võiks soovitada Telia Väikekontori WiFit,» täiendas Talve.

Loe täpsemalt WiFi võimalustest väikekontoris.

Väikekontori WiFi teenus sobib ettevõttele, kes soovib keerukate võrguseadistuste asemel lihtsat ning hästi töötavat WiFi lahendust. Teenus sisaldab ettevõtte poolt valitud hulka seadmeid ning täiendavat haldustegevust kaughalduse teel. Haldustegevuste raames tehakse vajadusel tarkvara uuendamist ning seadmete taaskäivitamist; turvatud WiFi võrgu seadistamist ning paroolide loomist, eemaldamist ning taastamist. Lisaks pakub Telia WiFi võrgu eeldiagnostikat ning vajadusel saavad spetsialistid olla distantsilt abiks võimalike WiFi probleemide lahendamisel.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles