Cleveron lekitab infot uue pakiveoroboti kohta

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Viljandimaa ahvatlevamaid tööandjaid on aktsiaselts Cleveron.
Üks Viljandimaa ahvatlevamaid tööandjaid on aktsiaselts Cleveron. Foto: Elmo Riig

Viljandi pakirobotite tootja Cleveron on hakanud tasapisi ja valitud seltskonnale lekitama infot kavatsuse kohta hakata tootma ka liikuvaid robotpakikandjaid, nagu seda juba on aastaid teinud Starship.

Esimest korda jagati kavatsuste kohta infot kuu aja eest, kui Viljandis avati uus tootmis- ja arenduskompleks.

«Kindlasti hakkavad pakid liikuma ratastel mööda maad ja ka mööda õhku. See on suund ja selle tehnoloogia kallal me töötame,» rääkis toona ERRile Cleveroni tegevjuht Arno Kütt, seljataga vuramas mööda põrandat veetud joont liikuv robot.

Täna ütles Cleveroni turundusinimene Reelika Maranik Postimehele, et toodet esitletakse 30. novembril ning enne esitlust polevat ettevõttel kavatsust toote kohta lisainfot jagada. Paraku väitis ta seda tund aega pärast seda, kui see lisainfo oli juba jagatud portaalile Geenius, kellega oli jagatud ka roboti fotot ja nime Lotte.

Maraniku sõnul on ettevõte välja valinud eksklusiivse esmase info jagajad ning keeldus Postimehele andmast mis iganes infot uue toote kohta. Mis siis ikka, ootame 30. novembrit, loodetavasti koheldakse sel kuupäeval meediaväljaandeid võrdselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles