Startup STEMI uus kuuejalgne haridusrobot Hexapod nüüd Oomipoe lettidel

Robotex
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

Startup STEMI, mis tegeleb haridustoodete tootmise, levitamise ja müügiga, andis välja uue, täiustatud heksapood roboti, mille leiab Oomipoest!

Kui sa ei ole veel STEMI Education’ist kuulnud, siis nad on grupp Horvaatia entusiaste, kes on võitnud oma hariduslike toodetega mitte ainult Horvaatia, vaid terve maailma tähelepanu. STEMI haridustooteid saab iga inimene, enamjaolt kooliealised lapsed, iseseisvalt kokku panna ja progammeerida.

See aasta andsid nad välja uue ja täiustatud kuuejalgse roboti STEMI Hexapod, mille sloganiks on “Have fun with the future!”

(“Lõbutse tulevikuga” -toim). Toote eelmine seeria müüdi läbi vaid mõne kuuga. Nüüd tuli turule uus, täiustatud versioon. STEMI Hexapod robot on tehnoloogiline seiklus, mille kaudu loob kasutaja ehtsa kuue jalaga kõndiva roboti. Pakendist leiab kõik vajalikud osad, tööriistad ja lisad. Lisaks saab kasutaja ligipääsu STEMI online-laborile, mis sisaldab üle 200 hoolikalt kavandatud videoõpetuse. STEMI inseneride ja õpetajate poolt loodud juhendi abil õpitakse samm-sammult ja põhjalikult roboti kokkupanekut, elektroonikat, programmeerimist, 3D-modelleerimist ja omaenda mobiilirakenduse loomist. Kõik see muudab selle seikluse interaktiivseks, lõbusaks ja väljakutsuvaks, õpetades lastele tulevikutehnoloogiaid.

Uus seeria, mis on Oomipoes müügil alates 2018. aasta sügisest, on võrreldes varasema versiooniga märkimisväärselt paranenud - uus moodne välimus, rikkam ja lõbusam sisu ning lihtsam, kuid samas väljakutsuvam kokkupanek. Puuteandurite abil saab robotit nüüd programmeerida nii, et viimane saab reageerida kasutaja puudu-

tustele ja väljendada oma tuju kuue mitmevärvilise tule abil.

Oma uue STEMI Hexapod roboti leiad

meie koduleheküljelt www.oomipood.ee

Copy
Tagasi üles