Apple avastas iPhone X ja MacBook seadmetest kvaliteedivead

Rait Piir
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
iPhone X.
iPhone X. Foto: Evgenya Novozhenina/Sputnik

Apple teatas reedel, et avastas mõnedest iPhone X ja MacBook Pro seadmetest tehnilised vead, mille ettevõte lubab tasuta ära parandada.

Üle tuhande euro maksval iPhone Xil, mis tuli välja möödunud aastal, võib mõnel juhul esineda tehnilisi probleeme puutetundliku ekraaniga. Nimetatud juhtudel võib ekraan puudutusele mitte reageerida, valesti reageerida või reageerida hoopis siis, kui seda parajasti ei puudutata.

MacBook Pro arvutitel võib esineda probleeme mäluga, mille tulemusel võivad salvestatud andmed kaduma minna. Rike puudutab ainult 2017. aasta juuni ja 2018. aasta juuni vahel valmistatud 13-tollise ekraaniga MacBook Pro seadmeid, millel on 128GB või 256GB pooljuhtketas.

Tegu pole sugugi esimese korraga, kui Apple'i seadmetest on leitud kvaliteedivigu.

Selle aasta juunis lubas Apple vahetada välja mõne MacBook ja MacBook Pro arvutite klaviatuurid, mis tekitasid trükkimise ajal liiga palju lärmi ja lõpetasid sageli sootuks töötamise. Apple muutis sellel aastal klaviatuuri disaini ja lisas nuppude alla täiendava kihi silikooni.

Apple alustas möödunud aastal massilist akude väljavahetamist, kui selgus, et tarkvarauuendus, mis pidi mõnel vanemal iPhone'il aitama toime tulla aku vananemisega, hakkas hoopis seadmeid aeglustama.

Allikas: Reuters

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles