Osale tehnoloogiavaldkonna tähtsündmusel – Robotex International konverentsil "Generatsioon R"

Robotex
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Robotex

Konverents toimub juba 30.11- 1.12 Tallinnas, Kultuurikatlas.

Juba mõne nädala pärast Tallinnas toimuval konverentsil astub kahel päeval üles 60 rahvusvahelist esinejat 20st riigist, kes annavad ülevaate sellest, kuidas tulevikutehnoloogiad hakkavad kujundama ja muutma meie igapäevaelu. Maailma mastaabis arvamusliidrite poolt käsitletavad teemad on põnevad ning päevakohased arvestades valdkonnas toimuvaid kiireid muutusi. Konverentsil käsitletakse teemasid nagu:

tehisintellekt, robootika, küberturvalisus, kosmosetehnoloogiad jmt.

Lisaks toimuvad ka erinevad paneeldiskussioonid ja töötoad robootika, tehnoloogia ja ettevõtluse teemadel.

USA
USA Foto: Cassie Kozyrkov

Cassie on Google’i peaandmeteadlane, kes peab kõne teemal "Miks ei suuda enamik ettevõtteid rakendada masinõpet?" ja viib konverentsi raames läbi juhtidele suunatud töötuba andmetepõhise kultuuri loomisest  organisatsioonides. Ei juhtu just tihti, et Google’i kõrgema taseme juht külastab meie regiooni, mistõttu palume mõelda oma küsimused juba varem valmis, sest konverentsil on võimalik neile kõigile vastused saada
 

USA
USA Foto: David Delgado

David on NASA Jet Propulsion Lab visuaalstrateeg ning Museum of Awe kaasasutaja. Lisaks Davidile astuvad üles mitmed kosmosetehnoloogia juhid, kes räägivad sellest "Kuidas kasutada kosmosetehnoloogiaid planeedil Maa?" Konverentsi raames toimub ka Euroopa Kosmoseagentuuri töötuba, kus uute koostööviiside edendamisest kosmosetehnoloogiaid ja muid tehnoloogiaid pakkuvate ettevõtetega.
 

USA
USA Foto: David C. Woessner

David töötab peadirektorina USA tehnoloogiaettevõttes Local Motors, mis kujundab, ehitab ja müüb iseliikuvaid sõidukeid. David peab konverentsil kõne  isesõitvate sõidukite teemal ning koos Ahti Heinlaga (Starship) osaleb arutelus teemal "Milline on inimeste ja asjade logistika tulevik?"


 

Soome
Soome Foto: Peter Vesterbacka

Peter on kaasasutanud mängustuudio Lightneer, mis taotleb sotsiaalset mõju läbi lõbusate ja innovatiivsete mobiilimängude. Peter oli ka paljude  aastate jooksul Angry Birds’i meeskonnas ning ta nimetati Time Magazine’i poolt 2011. aastal planeedi 100 kõige mõjukama inimese hulka.



 

Jaapan
Jaapan Foto: Taizo Son

Taizo on on sariettevõtja ja investor, kes on asutanud ettevõtte Misteltoe, mille näol on tegemist idufirmade keskusega, mis pakub õppimisvõimalusi ettevõtjatele ja edendab startup-kogukondi.  Taizo on asutanud ka lastele mõeldud startup-kiirendi VIVITA. Konverentsil räägib ta teemal „Hariduse uuendamine tulevikuks“ ja juhib diskussiooni „Kuidas harida järgmist 50000 ettevõtjat?“.
 


Robotex International konverents on oluline sündmus kõigile, kes tahavad olla kursis tehnoloogia arengutega ning kohtuda investorite ja maailmatasemel tippjuhtide ning arvamusliidritega, kes on juba tulevikku kujundamas!

Soeta pilet SIIT!

 

Copy
Tagasi üles