EMT ja Schneider korjasid oma paljureklaamitud elektriautode kiirlaadija ära

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lootsi tänaval avasid EMT juhatuse esimees Valdo Kalm ja Schneider Electric Eesti tegevdirektor Kristo Reinhold esimese elektriautode kiirlaadimisjaama.
Lootsi tänaval avasid EMT juhatuse esimees Valdo Kalm ja Schneider Electric Eesti tegevdirektor Kristo Reinhold esimese elektriautode kiirlaadimisjaama. Foto: Mihkel Maripuu

Oktoobris suure käraga Vanasadamas avatud EMT ja Schneideri elektriautode kiirlaadija on nüüdseks oma kohalt kadunud. EMT teatel oligi vaid tegemist pilootprojektiga.

Millegipärast ei kõneletud projekti ajutisest iseloomust enne laadija avamist ega ka pärast seda.

Schneideri kommunikatsioonijuhi Kadri Muru sõnul tuvastati laadija töös viimastel nädalatel tõrkeid.

«Erinevate lahenduste hindamisel on osutunud vajalikuks seadme täiustamine arenduskeskuses, mistõttu saatsime seadme ajutiselt Prantsusmaale täienduskuurile,» ütles ta.

Muru avaldas lootust, et kiirlaadija on peatselt Tallinnas tagasi ning teenus on taastatud. «Ajaliselt ei ole täna võimalik kinnitada täpset teenuse taastamise kuupäeva, kuid usume, et laadija on tagasi hiljemalt uue aasta alguses,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles