Liikumine on cool!

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: iStock

Vaheta kõnnitud sammud internetivaluutaks, krüptorahaks või saa hoopis teada, kui palju peab liikuma, et tasa teha söödud hamburger, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Telia on juba suvest saadik jaganud klientidele sammude eest mobiilse interneti mahtu. Mida rohkem kõnnid, seda rohkem saad vastu megabaite, mille varal netis surfata. Novembri lõpu seisuga on  kokku loetud 1 894 444 033 (peaaegu 2 miljardit) sammu, mille eest on välja antud 5 705 600 MB (5,7 TB) andmemahtu. See on sinu võimalus liituda sammujate armeega, kes teevad iga päev 13 miljonit sammu ning ei kavatsegi peatuda. Tervise-eksperdid räägivad, et oluline pole mitte liikuda kiiremini, vaid rohkem, ning tervis tuleb.

Kuidas higi müntideks muundada?

See kõlab nagu küsimus võluritekooli kontrolltööst, kuid on tegelikult väga maine tehing.

Sweatcoin ehk eesti keeles higimünt mõõdab samme nagu iga teinegi sammulugeja, kuid annab vastutasuks krüptoraha, mille järgi äpp on saanud ka oma nime. LHV noortekaardi omanikud saavad 50 sweatcoin’i vahetada viie euro vastu ehk siis päris rahaks. Lisaks pakuvad Myfitnessi klubid tasuta treeninguid. Eriti pühendunutele on peaauhind 1000 dollarit, mille omanikuks saab kahe aasta jooksul iga päev vähemalt 10 000 sammu läbides.

Loe, Digitargast edasi, mitu sammu pead tegema pärast söödud hamburgerit.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles