Kuidas Androidi pealt iPhone’ile üle minna?

Erki Oras
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: iStock

Ma muidugi mõistan inimesi, kes tahavad oma Android-telefoni iPhone’i vastu vahetada, sest kuulun ise nende hulka. iPhone’il ja iOS-il on mitmeid plusse Androidi-maailma ees, mida ma siin loetlema ei hakka, kuid põhjuseid üleminekuks võib olla mitmeid. Mina tegin seda aastaid tagasi, kui iPhone 4S oli kõva sõna ning allkirjeldatud võimalusest polnud veel lõhnagi. Mina pidin  tollal alustama põhimõtteliselt nullist, aga sina seda enam tegema ei pea, kirjutab Erki Oras tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Kasuta õiget rakendust

“There’s an app for that,” mainis kunagi millegi peale Steve Jobs. Ehk siis selle jaoks on rakendus. Täpselt nii ongi. Google Play rakendustepoest võib endale tasuta tõmmata rakenduse Move to iOS. Selle rakendusega saab hakkama ka inglise keelt suhteliselt algtasemel valdav inimene. Siinkohal võikski ju artikli lõpetada, aga tegelikult on veel paar punkti, mida ei tohiks telefoni vahetades unustada.

Alusta puhtalt lehelt

Rakendus töötab juhul, kui sul on käepärast kas uus või kasutatud, kuid tehasesätetega iPhone. iPhone’i puhul, mis on juba mõnda aega igapäevases kasutuses olnud, rakendust kasutada ei saa, selleks tuleb iPhone eelnevalt tehasesätetega taastada.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles