5 Parimat joogaäppi

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Digitark

Allavaatav koer või tuviasend? Jooga sobib kõigile ja pakub palju rohkemat, kui lihtsalt kerget venitust matil. Joogat võib nimetada ka liikuvaks meditatsiooniks – suurepärane meeleharjutus ja ühtlasi korralik koormus kehale, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Pole vahet, kas kuuled sõna “vinyasa” esimest korda või oled praktiseerinud juba aastaid, joogaäppe leidub kõigile ja harjutamise tulemuseks on tugevam keha, kindlamad asendid ja parem painduvus.

Alusta algusest

Teekond perfektse kätelseisuni algab plangu-asendist. Yoga Studiol on tunnid ja programmid, mis sobivad ka esimest korda joogaga tutvust tegevale huvilisele.

Yoga Studio: Mind & Body

Õpi joogat originaalkeeles

Pocket Yoga kataloogidest leiab põhjaliku ülevaate asanatest ja nende sanskritikeelsetest vastetest. Harjuta joogat õppides ka pooside nimed. Kas teadsid, mida tähendab “Utthita Parsvakonasana”? Pocket Yoga’st leiad inimkeelse vastuse. Ühtlasi on äpis ka valmis kavad, mille järgi harjutada.

Pocket Yoga

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles