Turule tuleb Huawei uus keskklassi mobiil

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Huawei P smart 2019
Huawei P smart 2019 Foto: tootja

Hiina mobiilitootja Huawei paneb järgmisel nädalal Eestis müügile oma uue ja suure keskklassi mobiili P smart 2019.

Telefoni standardversioonil on 64 GB sisemälu, kuid võimaldab kuni 512 GB laiendatavat mälu. Aku mahutavuseks on 3400 mAH ja see näitaja tagab kindlasti vastupidavuse kogu päevaks.

Tehnoloogia poolelt on seadme sees Huawei enda toodetud 12 nm tehnoloogiaga kaheksatuumaline protsessor Kirin 710, mis pole küll kaugeltki uusim ega võimsaim (selleks on 7 nm Kirin 980, mis on sisuks tipptelefonidele).

Huawei teatel on nad seadmed kasutanud lahendust nimega GPU Turbo, mis uuendab viisi, kuidas graafikat süsteemi tasemel töödeldakse ja mis kahekordistab eelkäijaga võrreldes graafikaprotsessori võimsust.

P smart 2019 ekraani suurus on 6,21 tolli ja piksleid on piisavalt, et toetada kuni FHD+ (2340x1080) resolutsiooni pikslitihedusega 415 ppi. Ekraan on kinnitatud kumera ühes tükis 3D korpuse külge, millel on läikiv keraamika-tüüpi tekstuur.

Uus nutiseadmel on veel jagatud ekraani režiimi, mis võimaldab kasutajatel teha mitut asja korraga. Olemas on tagaküljel asub sõrmejäljelugeja ning ka näotuvastus. Telefon võimaldab kasutada üheaegselt ka kahte Bluetoothi seadet.

Huawei P smart 2019 on saadaval järgmisest nädalast Aurora Blue ja Midnight Black värvitoonides. Telefoni hind on 249 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles