Löö kaasa: 25. jaanuaril toimub Eestis digikoristuse päev

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia

Telia kutsub kõiki inimesi ja ettevõtteid 25. jaanuaril osalema Digitaalsel koristuspäeval, mille käigus korrastatakse oma nutiseadmed kasututest failidest ja andmetest, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Telia Eesti ärikliendiüksuse juhi Tarmo Kärsna sõnul on Digitaalse koristuspäeva eesmärk teha korda oma digielu ning kustutada kogu mittevajalik info, mis on ajaga muutunud digitaalseks prügiks ja müraks.

“Digitaalsel koristuspäeval on väga selge ja reaalne kasu, kuna digiprügi kustutamine vabastab nutiseadmete salvestusruumi, muudab seadmed kiiremaks ning hoiab selle tulemusena kokku väärtuslikku aega. Samuti pole välistatud, et koristamise käigus leiavad osalejad oma minevikufailidest inspiratsiooni ning unustatud häid ideid,” lisas Kärsna.

Telias on reede, 25. jaanuar juba välja kuulutatud suureks digitaalseks koristuspäevaks, mil kõik töötajad saavad pühendada endale sobiva osa tööpäevast oma arvutites ja telefonides olevate failide, e-kirjade ja kontaktide korrastamiseks. Samuti on oma kaasalöömist kinnitanud SEB pank, Ericsson Eesti, PwC Eesti, Pipedrive, Tallinn Music Week, Lastekaitse Liit, Eesti Pärimusmuusika Keskus, Tallinna Majanduskool.

Tarmo Kärsna kinnitusel on ettevõtmisega oodatud ühinema kõik ettevõtted, inimesed, Telia kliendid ja partnerid, et panna alus iga-aastasele traditsioonile, nagu seda on maikuine looduse koristamise talgupäev “Teeme ära”. Selleks saavad kõik eraisikud ja ettevõtted, kes soovivad digikoristusest osa võtta, oma osalemisest märku anda Telia Facebookis või Digitarga blogis.

Loe lisaks Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles