Telia paneb Eestis püsti oma telekanalit

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telia.
Telia. Foto: Jessica Gow/TT / TT NEWS AGENCY

Seni valdavalt ühendustele ja teleteenuste vahendamisele keskendunud telekomiettevõte Telia haub üha avalikumalt plaani panna Eesti televaatajate jaoks kokku oma täisväärtuslik telekanal.

Telia LIVE nimeline kanal on ettevõtte klientide kanalinimekirjas olnud juba ligi aasta, kuid selle sisuks on seni olnud valitud otseülekanded sellistelt kultuurisündmustelt nagu Tallinn Music Week, Viljandi pärimusmuusikafestival, Baltimaade suurim e-spordi sündmus Hypertown. Lisaks on eksklusiivselt vaadatavad kontserdid bändidelt Noep, Trad Attack! ja 2 Quick Start.

Suurema muudatuse tõi kaasa aastavahetuse periood, mil Telia hakkas juba rohkem hambaid näitama ning sõlmis lepingu naiste profitennise turniiride edastamiseks nii sel kui järgnevatel aastatel. Ja sellega kasvuplaanid ei piirdu.

«See kõik on tegelikult alles algus omatoodangu valmistamisel ning Telia LIVE kanali võimaluste katsetamisel,» rääkis Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik Postimehele.

Kiik märkis, et 2019. aasta saab kindlasti olema selles vaates veelgi sisukam.

Telia vahendab oma klientidele ka USA internetitelevisiooni HBO teenuste valikut. Lisaks hoiab ta üleval teist kanalit, mille sisuks on sõltuvalt aastaajast kas kamina- või lõkketuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles