Maailm veedab internetis hullumeelse aja (6)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvutikasutaja
Arvutikasutaja Foto: AIVAR AOT

Värskete uuringute kohaselt veedavad maailma elanikud internetis iga päev juba 6 tundi ja 42 minutit, sellest pool mobiiltelefonides.

Number tundub olevat suur, kuid astronoomilise tähenduse saab see aasta vaates – me oleme internetis koguni 100 päeva ehk 27 protsenti igast aastast, kirjutab portaal The Next Web viitega uuringule Digital 2019.

Kummalisel kombel on kõige innukamad kasutajad arengumaades ja keskpärase sissetulekuga riikides. Näiteks Filipiinide elanikud veedavad internetis iga päev 10 tundi ja 2 minutit ning Brasiilias 9 tundi ja 20 minutit. Samas Jaapanis on see näitaja vaid 3 tundi ja 45 minutit ning Prantsusmaal 4 tundi ja 38 minutit.

Uuringust selgub ka, et keskmiselt kasvab iga päev interneti kasutajate arv miljoni inimese võrra. Maailmas on interneti kasutajate arv jaanuari seisuga 4,39 miljonit.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles