Lõpuks ometi: Messengeris saab nüüd sõnumeid kustutada

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Messenger.
Messenger. Foto: Jaap Arriens / ZUMAPRESS.com

Facebook Messenger andis äsja käiku kauaoodatud võimaluse kustutada juba saadetud sõnumeid lisaks saatjale ka vastuvõtjate silme eest.

Saadetud sõnumi kustutamiseks tuleb mobiiltelefonis hoida sõrm sõnumi peal ja vajutada seejärel klahvile «Remove», seejärel ilmub kasutajale valik «Remove for Everyone» või «Remove for You».  Arvutis saab sama valiku ette manada sõnumi kõrval oleval punktiiril klikkides.

Foto: Kuvatõmmis

Kustutatud sõnumi asemel jääb kasutajate märge selle kohta, et sõnum on eemaldatud. Uuendus anti täna välja nii Androidi kui iOS'i mobiiliäppidele ja veebiversioonile.

Paraku on Facebook - erinevalt näiteks Skype’ist - lasknud käiku võimaluse kustutada vaid sõnumeid, mille saatmisest pole möödunud vähem kui 10 minutit.

Lisaks tuleb arvestada, et sõnumisaajate mobiiltelefonides on sõnumi saabumise kohta ilmunud ekraanile teavitus ja sinna jääb sõnumi tekst esialgu nähtavale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles