Eesti pilvefirma sisenes Suurbritannia turule

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klemens Arro
Klemens Arro Foto: Erakogu

Pilvetehnoloogiatele keskendunud Eesti ettevõte ADM Hosting muutis oma nime ja kaubamärki ning siseneb nüüd ADM Cloudtechi nime all Eesti ja Saksamaa kõrval ka Suurbritannia turule.

ADM Cloudtechi Suurbritannia esinduse juhi Kevin Londoni sõnul on tema esmased ülesanded seotud uue ettevõtte käivitamisega, kuid seejärel keskendub ta ärieesmärkide saavutamisele.

«Suurbritannia pilveteenuste turg pakub palju ärivõimalusi ning minu ülesanne on need võimalikult edukalt ära kasutada. Ettevalmistavate tegevuste järel ongi fookuses uute pilvetehnoloogia spetsialistide palkamine, siinsete olemasolevate klientide toetamine ning loomulikult ka uus müük,» rääkis London Postimehele.

Eelmisel aastal võitis ettevõte ka Suurbritannia valitsuse pilveteenuste raamhanke ning Londoni sõnul on see on ideaalne baas selleks, et pakkuda teenust ka teistele Inglismaa riigiasutustele ja finantssektorile.

ADM Cloudtechi juht Klemens Arro märkis, et ettevõtte pilvetehnoloogia ärisuund on keskendunud aina enam rahvusvaheliste klientide teenindamisele Euroopas.

Arro sõnul illustreerivad ka Amazon Web Services konsultatsioonipartneri sertifikaadi saamine ja Suurbritannia valitsuse pilveteenuste raamhanke võitmine ilmekalt ADM Cloudtechi ambitsioonikaid tulevikusuundi.

ADM Cloudtech kuulub 1997. aastal asutatud ADM gruppi, mille 110 töötajat pakuvad digi-, IT-arendus ning infrastruktuurilahendusi. ADM grupi müügikäive on aastas üle 9 miljoni euro, millest 40 protsenti moodustab eksport.

ADM Cloudtech on spetsialiseerunud Amazoni, Google’i ja Microsofti pilvetehnoloogiatele. Klientideks on teiste seas Hewlett-Packard, Bosch & Siemens Home, Amnesty International UK, G4S, Coop, Swedbank, Amserv Group, SK ID Solutions ja mitmed riigiasutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles