6 äppi igale veganile

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: iStock

Need 6 äppi on abiks nii teadlikule vegan elustiili esindajale kui ka neile, kes astuvad esimesi samme eetilisema ja looma-sõbralikuma elustiili poole, kirjutab Kertu Kuusik tehnoloogiaportaalist Digitark.

  • Vegsafe on veganite taskuteatmik. Kas E180 on taimset päritolu? Miks ei pruugi vegan tahta kanda velvetit? E-ained, tekstiil ja ilutoodete koostisosad on omaette keeruline maailm, mis komplitseeritusest olenemata mõjutab loomasõbra tarbimisotsuseid. Vegsafe annab kiiresti vajalikud vastused.
  • Kui oled leidnud ilutoote, mille koostisosad sulle sobivad, tahad ilmselt veenduda, et kreemi, šampooni või huulepulka poleks testitud loomadel. Bunny Free annab vastuse enamike rahvusvaheliste brändide kohta. Äpi andmed pärinevalt PETA-lt (People for the Ethical Treatment of Animals) ning on regulaarselt uuendatud.
  • Gonutss aitab leida taimse alternatiivi loomset päritolu toidule või toidu koostisosale. Otsingu lihtsustamiseks saad soovi korral kasutada filtreid, leidmaks näiteks tooted, mis on FairTrade või suhkruvabad. Lisaks aitab valgukalkulaator arvutada, kui palju ja milliseid valkurikkaid alternatiive vajad loomsete valguallikate asendamiseks.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles