MWC 2019. Vaata kolme otseülekannet: uusi tippmobiile esitlevad Huawei, Nokia ja Xiaomi

Aivar Pau
, Barcelona
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobile World Congressi peasissepääs
Mobile World Congressi peasissepääs Foto: LLUIS GENE / AFP

Mobiilitehnoloogia maailmakongressil MWC Barcelonas peavad täna oma uute toodete esitlusüritusi lausa kolm mobiilitootjat ning kõiki neid sündmusi saab otseülekandena ja seejärel ka videotena vaadata selle uudise vaates allpool.

Hiina mobiilitootja Xiaomi näitab messil Eesti aja järgi kell 12 suure tõenäosusega 5G  telefoni nimega Mi MIX 3 5G ja ka kolme kaameraga (põhikaamera 48-megapiksline Sony toode IMX 586)  tippmobiili MI9.

Päeva oodatuim tootetutvustus tuleb kindlasti Hiina tehnoloogiaettevõttelt Huawei, kes on lubanud maailmale näidata lausa viit uut seadet. Päris kindlasti on üritusel nimega Connecting the Future peauudiseks esimeste kokkuvolditavate ja seejuures 5G-kiirusi pakkuvate mobiilide Huawei Mate X esitlus. Tegemist on seadetega, millel ekraan katab väljaspoolt nii esi- kui tagakülge ja kui mobiil raamatuna lahti lüüa, avaneb kokku 7,2-tolline ekraan. Lisaks peaks Huawei esitlema oma uut sülearvutit.

Nokia kaubamärgi all Androidi nutitelefone tootev Soome eettevõte HMD pressikonverents algab Eesti aja järgi kell 17 ning ainus, mida Nokia on ürituse kohta teada andnud on trellid #GetSmart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles