Hamann alustab Bentley Continentali tuunimist

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Hamann

Seni valdavalt oma suurepäraste BMW teisenditega tuntust kogunud Saksa tuuningufirma Hamann teatas oma esimesest täienduste paketist Briti sportlikule luksusautole Bentley Continental GT ja GT Speed.


Hetkel avaldati uutest sõidukitest vaid paar fotot ning tehnilised üksikasjad jäävad esialgu saladuseks, vahendab

Autonet.ee

.

Väljaande Motorauthority arvates ei piirduta vaid uute aerodünaamiliste elementide pakkumisega, vaid võetakse Hamannile kohaselt ette ka masina tehniline pool.

Fotode järgi otsustades aga kuuluvad sakslaste täienduste hulka kindlasti uued stanged, küljelaiendid, tagumine spoiler ning suured mustaks kroomitud valuveljed.

Sõitjateruumis vahetatakse enamik väärispuust valmistatud dekoratiivelemente süsinikplasti vastu. Istmed ning esipaneel aga viimistletakse punase nahaga.

Automaatkäigukastiga Bentley Continental GT Speed komplekteeritakse 600-hobujõulise kuueliitrise töömahuga W12 ottomootoriga. Versioonil GT jääb hobujõude 48 ühiku võrra vähemaks.

MotorAuthority andmeil võidakse teisendi võimsust kergesti tõsta umbes 700 hobujõuni. Spekuleeritakse, et täienduste hulka kuuluvad ka väljalaskesüsteemi, vedrustuse ja pidurisüsteemi modifitseerimine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles