Silberauto lõpetab Mati Alaveri Mercedese-sõitude toetamise (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Alaver ja tema kasutada antud E-klassi Merecedes möödunud aasta 28. novembril.
Mati Alaver ja tema kasutada antud E-klassi Merecedes möödunud aasta 28. novembril. Foto: Silberauto.

Automüügiettevõte Silberauto otsustas peatada sponsorlepingu dopinguskandaali sattunud Team Haanjaga ning selle tagajärjel tuleb ka treener Mati Alaveril asuda ise oma hinnalise auto rendimakseid tasuma.

«Antud auto (Mati Alaveri E-klassi universaalkerega Merecedes – toim) puhul on tegemist rendiautoga, millelt kindlasti eemaldame Silberauto kui toetaja logo. Kui Mati Alaver otsustab autot edasi rentida makstes kuumakseid, siis siinkohal ei ole enam tegemist sponsorlusega,» ütles Postimehele Silberauto pressiesindaja Jana Ribelis.

«Silberauto on äärmiselt üllatunud ja kahjuks ka väga pettunud, sest Silberauto on heauskselt sõlminud koostöölepingu Team Haanjaga, et toetada ja edendada sporti,» ütles Ribelis.

Silberauto otsustas sponsorlepingu esialgu peatada, et ette valmistada selle lõpetamine. Ebaselge on aga see, mis asjaoludel E-klassi Mercedes üldse Team Haanja ja Mati Alaveri käsutusse sai ja mis hetkel tekkisid sellele Silberauto reklaamid.

Jana Ribelis kinnitab nimelt, et Silberauto pole Team Haanjale andnud ei autot ega maksnud Team Haanjale ka sentigi sponsorrahasid.

«Meie autot andnud ei ole, nii ei saa Silberauto ka rendimakseid tasuda. Meil on leping Team Haanjaga, kus üheks osaks on logo kuvamine Mati Alaveri autol,» kinnitas Ribelis.

MTÜ Team Haanja juhatusse kuuluvad Algo Kärp ja Karel Tammjärv.

Silberauto foto Mati Alaverist koos E-klassi Merecedesega möödunud aasta 28. novembril:

Täna põgenes ta Postimehe ajakirjaniku küsimuste eest Otepääl aga niimoodi (kaader sellest videost):

Mati Alaver ja tema Mercedes täna Otepääl
Mati Alaver ja tema Mercedes täna Otepääl Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles