Genfi autonäituse eelõhtul: Volkswagen Group Night juhatab sisse maailma mainekaima autonäituse

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Traditsiooniliselt peavad autotootjad Genfi näituse eelõhtul näitust sissejuhatavaid kokkusaamisi. Volkswageni grupp juhatab Genfi autonäituse sisse Palexpo näitusehallis. Üritusele on palutud valitud ajakirjanikud ning esitletakse grupi uudiseid Škodast ja Seatist Porsche ja Bentleyni.

Volkswagenil endal on Genfis neli maailmaesmaesitlust. Group Nighti peakangelaseks on seekord ideeauto ID. Buggy – California liivarandade legendaarse liikuri uuskehastus. Suviselt lahtine, tehnoloogiast pungil ja muidugi käib elektriga.

VW Group Nightil näidatakse igalt brändilt ühte autot. Kellelt lipulaeva, kellelt aastapäeva, kellelt uudismudelit.

Näitusel saab VW stendis näha nii maailma- kui ka Euroopa esmaesitlusi. R-tähe saab mudelinimesse lisaks väike linnadžiip T-Roc. Nürburgringil testikilomeetreid läbinud T-Roc R teeb kaheliitrisest mootorist 300 hj ja 400 Nm. Volkswageni džiipide lipulaev Touareg esitleb sportversiooni prototüüpi. Diiselmootor pole kadumas ega suremas – Touaregi V8 diisel hakkab arendama 421 hj ja 900 Nm ning sellest peaks saama võimsaim diiseldžiip kõigi Saksa autotootjate peale kokku.

Ja muidugi Passat. Uuenenud Passatil on juhiabide komplekt, mis kokku teeb Passatist pooleldi isesõitva auto. Ja seda mitte ainult lubadustes ja unistustes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles