Robin «ropz» Kool sai enda ümber uue meeskonna

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin «ropz» Kool.
Robin «ropz» Kool. Foto: HLTV.org

Eesti üks parimaid e-sportlaseid ning vaieldamatult parim Counter Strike: Global Offensive mängu mängija Robin «ropz» Kool sai enda ümber uue meeskonna.

19-aastane Kool liitus 2017. aastal Mousesportsi meeskonnaga, mis on tema liitumisest peale vaid minimaalselt muutunud. Selle aasta alguses ei õnnestunud muidu maailma viie parema hulka kuulunud meeskonnal kvalifitseeruda aga hooaja ühele suurimale turniirile, mispeale otsustati meeskonda muuta.

Nii lahkusid meeskonnast tšehh Tomas «oskar» Stastny ning Martin «Styko» Styk. Lisaks on meeskonnast lahkumas ka soomlane Miikka suNny» Kemppi. Nende asemele liitusid meeskonnaga kogenud Finn "karrigan" Andersen, türklane Özgür «woxic» Eker ning kõigest 16-aastane slovakk David «frozen» Cernansky.

Nii otsustati uus meeskond ehitada puhtalt ümber eestlase ning meeskonnas teise mängijana jätkava Chris «ChrisJ» de Jongi. Esmakordselt mängib ropz koos oma uute meeskonnakaaslastega ECS-i korraldataval turiiril, mis algab 18. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles