Bolt laieneb Rootsi

Janno Riispapp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bolt.
Bolt. Foto: Bolt

Varem Taxify nime kandnud transpordiplatvorm Bolt käivitas tegevuse Stockholmis, kus saab avamise puhul sõita 50-protsendise soodustusega.

Bolt Rootsi operatiivjuht Nils Wijkmarki sõnul on Bolti tugevus teenuse lokaliseerimine.

«Euroopa ettevõttena mõistab Bolt inimeste vajadusi kiirema ja mugavama transporditeenuse järele. Konkurents tuleb linnatranspordi arengule kindlasti kasuks – usun, et suudame pakkuda Stockholmis parimat transpordiplatvormi nii klientidele kui juhtidele,» rääkis ta.

Aprillis käivitas Bolt ka elektriliste tõukerataste renditeenuse Madridis. Ettevõte teatas hiljuti, et plaanib hakata peatselt pakkuma ka toidu kojuveoteenust Tallinnas, Helsingis ning Johannesburgis.

Bolt on Euroopa juhtiv transpordiplatvorm, mille eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning usaldusväärsemaks. 2013. aastal asutatud Eesti tehnoloogiaettevõtel on tänaseks 25 miljonit kasutajat 30 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles