Mida on vaja väikese kontori jaoks

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Telia

Tänasel päeval tehakse enamikes kontorites suurem osa töödest arvutite abil. Selleks aga, et kõik vajalikud toimingud ikka võimalikult efektiivselt ja mugavalt tehtud saaksid, tuleks mõelda ka erinevatele lisadele, kirjutab Mart Laanemägi tehnoloogiaportaalist Digitark.

Kuigi mitte kohustuslikud ega vältimatult vajalikud, on ka väiksemates kontorites kasulik tähelepanu pöörata sellele, millised lisaseadmed ja töövahendid tavapärasele arvutile juurde soetada. Seda ikka seetõttu, et näiliselt lihtne lisaseade võib tööd kordades mugavamaks ja kiiremaks muuta. See aga omakorda tähendab paremini kasutatud aega ning rahulolevamaid inimesi.

Monitor

Viimastel aastatel on aina populaarsemaks saanud sülearvutid ning enamasti eelistatakse neid lauaarvutitele. Kuigi ka sülearvutitel on olemas oma ekraan, on see seadme kompaktsete mõõtmete ja aku kestvuse huvides, võrreldes välise monitoriga siiski üsna pisikene. Tööd on aga suuremalt ekraanilt mugavam teha, seega võimaldab lisamonitor palju suuremat pilti ning efektiivsemat toimetamist. Enamik sülearvuteid omab kahe monitori korraga kasutamise tuge. See tähendab, et koos saab kasutada nii arvuti enda kuvarit kui ühte või lausa kahte välist lisamonitori. Nii saab mitut akent korraga lahti hoida ning vajaliku info kiiremini loetud või sisestatud.

Printer

Seda mida printer teeb teab vast igaüks kuid kuna printereid on erinevaid, tasuks selle soetamisel mõelda, milliseid ülesandeid ja kui suures mahus see täitma hakkab.

Loe edasi Digitargast. 

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles