Kolmapäeval otse: tehisintellekti konverents Industry 4.0 in Practice

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Foto: Kuvatõmmis

Postimees vahendab kolmapäeval selle uudise vaates otseülekande Tallinnas juba viiendat korda toimuvalt Industry 4.0 in Practice konverentsilt, mis keskendub sel korral tehisintellekti ja masinõppe rollile tööstuses.

Konverentsil arutatakse, milliseid väljakutseid aitab tööstuses lahendada tehisintellekt ja mida see tähendab erinevatele tööstusprotsessidele. Esitletakse häid näiteid juba täna toimivatest lahendustest ning tulevikuvisioone.

Teiste seas astuvad lavale Rootsi sportautode tootja Koenigsegg Automotive AB ERP juht Manuel Berglund, Aegis Software’i arendus- ja strateegiadirektor Michael Ford, Euroopa Komisjoni teaduse ja innovatsiooni peadirektoraadi asepeadirektor Signe Ratso, TalTech mehaanika ja tööstustehnika instituudi professor Tauno Otto, Tartu Ülikooli arvutiteaduse instituudi juhataja, bioinformaatika professor Jaak Vilo, Monitor Group’i äriarenduse direktor Jonas Persson, AuVe Tech OÜ tegevjuht Johannes Mossov ja mitmed teised tööstus 4.0 asjatundjad. Praktilisi näiteid Eesti tootmisettevõtete digitaliseerimisest tutvustavad Enics Elva tehase juht Jaanus Aal ja Peeter Põder Toftan 2-st.

Konverentsi korraldavad Tallinna Tehnikaülikool, Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Assotsiatsioon, EAS, Eesti Elektroonikatööstuse Liit ja konverentsiettevõte Confent.

Otseülekannet on võimalik vaadata kl 9.30-17.00

Konverentsi töökeel on inglise keel.

Konverentsi programm: https://industry40.ee/#program

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles