Robin «ropz» Kool alustas 600 000-dollarist turniiri kahe tähtsa võiduga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Robin "ropz" Kool.
Robin "ropz" Kool. Foto: HLTV.org

Eesti parim Counter Strike: Global Offensive mängija Robin «ropz» Kool alustas oma meeskonna Mousesportsiga 600 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiri kahe võiduga.

Eile alistas Mousesports ESL Pro liiga finaalturniiril Brasiilia tippmeeskonna MIBR-i kindlalt 16:9 ning täna alistati HellRaisers kahes mängus seisudega 16:5 ning 16:8. 

Koos ropziga kuulub Mousesportsi koosseisu veel ka hollandlane Chris «ChrisJ» de Jong. Lisaks kuuluvad nüüd meeskonda ka slovakk David «frozen» Cernansky, türklane Özgür «woxic» Eker ning taanlane Finn «karrigan» Andersen.

«Praegune turniir on maailma edetabeli koha mõttes väga tähtis. Kui teeme korraliku turniiri, siis tõuseme taas kõrgele. Noo saame tulevikus kutseid kõrgetasemelistele turniiridele. Just sellepärast otsustasimegi enne seda turniiri ja Minorit teha treeninglaagri. Oleme kõvasti vaeva näinud ja usun, et suudame hästi esineda. » rääkis Kool HLTV-le.

Minor on peamine kvalifikatsiooniturniir CS:GO kõige suuremale turniirile Majorile, mis peetakse sel aastal augusti lõpus ning septembri alguses Berliinis. Sinna pääseb maailmast vaid 16 võistkonda, kaheksa neist on oma koha kindlustanud eelmiselt Majorilt, kaheksa teist võistkonda selgub aga Majori kvalifikatsiooniturniiri kaudu. Majori kvalifikatsiooni pääsemiseks peab jõudma Minoril kahe parema hulka.

«Ma usun, et meie meeskond on hetkel maailma kümne parema hulgas, aga kuna me pole koos palju turniire mänginud, siis pole me oma kohta veel saavutanud. Samas arvan, et paljud inimesed eeldavad meilt väga palju. Ideaalis võiksime tõesti ehk viie parema hulka tõusta,» rääkis ropz.

«Nüüd tunnen ma end ise palju kindlamalt ning meeskonna liider karrigan teeb elu tunduvalt kergemaks, ma ei muretse enam nii palju. Meie peamine eesmärk sel aastal on jõuda vähemalt Majori kvalifikatsiooniturniirile,» lausus Kool.

Homme mängitakse maailma kuuenda meeskonna Faze'i vastu. Mängu võitja tagab koha turniiri poolfinaalis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles