Parimad tasuta pilveteenused

, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: iStock

Ärid ja tavatarbijad toetuvad üha enam pilveteenustele, mis aitavad hoida oma hinnalist varandust. Järjest harvemini on olulised failid kodustel kõvaketastel. Pilves olevad failid, meilid ja pildid asuvad sisuliselt kellegi teise nö territooriumil, andmekeskuses, serveris, kõvakettal, kasutades infrastruktuuri, mis asub kuskil eemal, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Google’i andmete põhjal on huvi pilveruumi vastu ainuüksi viimasel kümnendil kasvanud 40 korda. Enam ei vaadata imelikult, kui ütled, et hoiad oma faile pilves. Küll aga kuuleb vahetevahel, kuidas kellelgi on pooleliolev reisivideo või olulised doc-failid kadunud, sest sülearvuti varastati. See ei pea nii olema. Vargusi tuleb ikka ette, ka läpaka mahapillamine on lõppude lõpuks inimlik. Küll aga saab oma arvutis olevat vara efektiivselt kaitsta, tõstes selle pilve. Aga millisesse? Toome välja parimad pilved, kus saab enda asjadele ruumi ilma rahata.

Google Drive

Pilveteenuse raskekaal, mis on seotud G suite äppidega.

Tasuta ruumi: 15 GB

Plussid:

  • 15GB tasuta ruumi
  • G Suite tööriistad
  • Desktopi äpp varundamise ja sünkroniseerimise jaoks

Google’i kasutajad saavad Google Drive’i hüvedest juba niigi osa. Näiteks läbi võimaluse salvestada e-kirjadega kaasas olevad failid. Lisaks saavad kõik, kes soovivad, 15GB vaba ruumi. Seda isegi siis, kui pole tehtud Gmaili aadressi.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles