Algas registreerimine Eesti suurimale E-spordi festivalile

Postimees Sport
Copy
HyperTown Riia.
HyperTown Riia. Foto: Erakogu

Alates 5. augustist algas registreerimine Balti e-Spordi Liiga (BESL) neljandaks hooajaks kolmes erinevas mängus - juba klassikaks muutunud Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) ja Rocket League (RL). 

BESL-i neljas hooaeg algab 18. augustil. Registreerimine ning kvalifikatsiooni etappide ja hooajasisestest mängude otseülekanded on saadaval BESL Pro YouTube'i ning Twitchi kanalitel. Sellel hooajal toimuvad ülekanded samaaegselt nii eesti, läti kui ka leedu keeles.

Tallinna finaalid

Balti e-Spordi Liiga neljanda hooaja finaal toimub sellel aastal HyperTown TLL e-spordi ja linnakultuuri festivalil Tallinnas 23. ja 24. novembril, kus iga võistlusala 4 meeskonda kohtuvad silmast silma Saku Suurhallis. Nad võistlevad omavahel tuhandete pealtvaatajate silme all festivali pealaval, et võita peaauhind.

Nagu ka Riias, toob HyperTown TLL kokku mitmeid erinevaid ülemaailmselt tuntud ja kohalikke tehnoloogiasektori firmasid, kes tutvustavad külastajatele oma innovatsioonilisi saavutusi, võimaldades festivali külastajatele proovida viimase põlvkonna simulaatoreid, virtuaalseid tehnoloogiaid, arvuteid, roboteid ja muud kaasaegset kogupere meelelahutust.

HyperTown TLL jooksul toimub ka maailma karikaetapp mobiilimängus Guns of Boom, mille auhinnafondiks on 150 000 €. Festivalil toimub ka suurejooneline ja ambitsioonikas rollimängijate lavanäitus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles