Samsung Galaxy Note 10+ on uus kaameratšempion (2)

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Galaxy Note10+
Galaxy Note10+ Foto: Aivar Pau

Samsungi uusima mobiiltelefoni Galaxy Note 10 5G-versioon on maailma tunnustatuima mobiilikaamerate ekspertportaali DxOMark hinnangul parima kaamerakomplektiga telefon.

Note 10+ 5G sai foto- ja videovõimekuse eest portaali ekspertidelt 113 punkti – rohkem, kui ükski mobiiltelefon iial varem. Troonilt lükkas ta konkurendi Huawei seadme P30 Pro.

Veelgi enam – ka Note 10+ selfie-kaamera tõusis vastavas tabelis 99 punktiga uueks liidriks ja lükkas teisele kohale Asus ZenPhone 6-e, millel on 98 punkti.

Galaxy Note 10+ 5G-l on samad kaameraspetsifikatsioonid, mis ilma 5G-ta Note 10+-il. See viimane on eelmüügis juba ka Eestis.

Galaxy Note10+ 5G põhikaamera on kõigest 12-megapiksline ning sellel on muutuv avasuurus vahemikus f/1.5-2.4. Seda täiendavad 16-megapiksline ultralainurkkaamera, 12-megapiksline telefoto kaamera ja ToF-lähedussenror tausta udustamiseks ehk bokeh-efekti saavutamiseks.

Esiküljel on seamdel 10-megapiksline kaamera avasuurusega f/2.2.

Portaali DxOMark eksperdid kiidavad kaamera müravähendamise võimekust, objektitervustamist, täpset autofookuse mehhanismi ja muljetavaldavaid bokeh-efekte. Ka sellega tehtud videod on väga hästi stabiliseeritud.

Note 10+ 5G-le ja Huawei P30 Pro’le järgnevad edetabelis Honor 20 Pro ja OnePlus 7 Pro.

Näitena üks Postimehe laupäevane foto Pärnu rannapargist, telefoniks oli Note 10+:

Pärnu rannapark - Galaxy Note 10+
Pärnu rannapark - Galaxy Note 10+ Foto: Aivar Pau
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles