OnePlus esitles uut mobiili

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
OnePLus 7T
OnePLus 7T Foto: tootja

Hiina tehnoloogiaettevõte OnePlus esitles täna oma uut mobiilimudelit OnePlus 7T.

Tootja ise peab oma seadme suurimaks tugevuseks 90-hertsilise sagedusega Fluid Amoled ekraani, mille  eredust on võimalik päikesevalguse käes vaatamiseks seadistada kuni 1000 nitini. Lisaks on telefonil «Eye Comfort» režiim  telefoni kasutamiseks öösel.

Seadme korpus on matt ning värvivalikus on hõbe ja sinine. Mobiili tagaküljel on ringikujulisse raami paigutatud kolmikkaamera.

Põhikaameraks on 48-megapiksline Sony IMX586 kaamera ½-tollise pildisensori, 7P läätse, f/1,6 ava ning optilise pildistabilisaatoriga. Seda täiendab 16MP ülilainurkkaamera ja 12 MP telefoto kaamera.

Teiste kaamera režiimide kõrval on uuel telefonil uus makro pildistamise funktsionaalsus, mis võimaldab jäädvustada kaadreid 2,5 cm kauguselt. Video filmimise ajal saab kasutaja valida tänu kolmele läätsele samal ajal  erinevate režiimide vahel.

Telefon kasutab Snapdragon 855 protsessorit ja Android 10 tarkvaraplatvormi, millele peale ehitatud OxygenOS kasutajaliides. RAMi näitaja on suurepärane 8 GB ning sisemälu on 128 või 256 GB. Olemas on sõrmejäljelugeja ja näotuvastus ning erinupp telefoni vaigistamiseks.

Seadme aku saab täis laadida tunniga.

Uus mobiil tuleb müügile ka Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles