Järelvaadatav: Postimees kohtus FIFA 20 turniiril Bolti võistkonnaga

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy

Neljandal Postimehe e-spordi turniiril võõrustas Postimehe eJalgpalli esindusvõistkond Bolti meeskonda. Turniiri võitis Postimehe vanemarendaja Kristo Jürgenson, kes alistas finaalis 2:1 Carl-Robert Puhmi sporditoimetusest.

Neljast veerandfinaalist pääsesid edasi vaid Postimehe esindajad. Esimese ringi kõige tasavägisem kohtumine peeti maha Andrei Stepini ja Carl-Robert Puhmi vahel, mille Puhm penaltiseerias 2:1 enda kasuks kallutas. Postimehe siseasjaks kujunenud poolfinaalides võitis Kristo Jürgenson Tanel Lätti samuti penaltseerias tulemusega 2:0. Teises poolfinaalis oli Puhm kindlalt 3:0 parem Siim Kaasikust.

Põnevas finaalmatšis asus Paris Saint-Germainiga mänginud Kristo Jürgenson Puhmi juhitud Manchester City vastu 2:0 eduseisu ja kuigi City suutis teisel poolajal ühe värava tagasi, siis rohkemaks Inglismaa klubil püssirohtu ei jätkunud. Jürgenson võitis mängu 2:1 ja turniirivõit kuulus talle.

Bolti võistkonda kuuluvad:

Tauno Laja

Tauno mängib FIFA-t tänu väga suurele huvile päris jalgpalli vastu, millega on ta tegelenud tõsiselt ka suurema osa oma noorusest. Tänu FIFA-le on ta meelitanud ka mõned töökaaslased rahvusstaadionile Eesti koondise mängudele kaasa elama. Boltis töötab ta Fleet manager’i positsioonil.

Johan Klaus

Johan leidis mõni kuu tagasi tee FIFA-ni just tänu kolleegidele. Tema jaoks on mängu näol tegemist hea viisiga, kuidas aeg-ajalt kalleid kolleege tögada. Boltis tegeleb ta rendiautodega ning Eesti turgu puudutavate toimingutega.

Georgi Ladõgin

Georgi istus XBOXi puldi taha FIFA-t mängima alles selle aasta suvel. Vaatamata suhteliselt väiksele staažile, suudab ta oma kolleege tihti oma ettearvamatu mängustiiliga rööpast välja ajada ning võidu koju tuua. Ta töötab Boltis operatsioonide spetsialistina.

Andrei Stepin

Andrei mängis esimest korda FIFA-t aastal 2002 ja seda veel Playstation I mängukonsoolil. Tõsisemalt võttis ta FIFA ette käesoleva aasta aprillis, mil liitus Bolti Tallinna meeskonnaga. Andrei töötab ettevõttes operatsioonide spetsialistina.

Postimehe võistkonda esindavad:

Kristo Jürgenson

Postimehe vanemarendaja Kristo langes möödunud turniiril Transferwise’i vastu seisuga 1-3 peale esimest mängu välja. Seekordsel turniiril proovib ta oma kaotust heastada ning vähemalt poolfinaali jõuda.

Tanel Lätti 

Postimehe võistkonna varumeeste pingilt astub seekord võistlustulle raadioreklaami projektijuht Tanel, kes igapäevaselt pakub koostööpartneritele välja huvitavaid lahendusi, kuidas end nähtavaks ja kuuldavaks teha. Taneli näol on tegemist tõelise jalgpalli fänniga, kes hoiab juba vähemalt 15. aastat pöialt Barcelonale. FIFA mängurikarjäär on kestnud nüüdseks 10. aastat, millest suurem osa Xboxi platvormil. Turniiril loodab ta igas mängus lüüa vähemalt kaks väravat ning seda, et vastase tulemus on vähemalt ühe võrra väiksem.

Siim Kaasik

Siim pidi sarnaselt Kristole Transferwise’i vastu juba esimeses mängus alla vanduma. Ilmselt on FIFA-d aja jooksul piisavalt palju muutunud, kuna tema on peamiselt mänginud FIFA 02 versiooni.

Carl-Robert Puhm

Endine bobikelgutaja ning praegune Postimehe spordiajakirjanik Carl-Robert Puhm pääses möödunud võistlusel poolfinaalidesse, kus TransferWise'i esindaja Ricardo Mendes ta 7:4 seisuga alistas.

Neljas Postimehe e-spordi turniir algab 9. oktoobril kell 11:00 ning on jälgitav Postimehe vahendusel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles