EMT: lastele ostetakse jõulukingiks Huawei nutitelefon

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik.

Mobiilsideoperaatori EMT kinnitusel on jõulupühade eel kerkinud märkimisväärselt nii tahvelarvutite kui nutitelefonide müük, kusjuures laste kingikotti leiab tihtipeale tee Huawei nutitelefon.

EMT avalike suhete juht Kaja Sepp märkis, et kui võrrelda nutitelefonide detsembrialguse müüki 2010. aastal ja tänavu, on sel aastal mobiilide müük kasvanud ca 20 protsenti ja rõhk on nutitelefonidel.

Populaarsemad EMTst ostetavad nutitelefonid on Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S II, Huawei U8500,Sony Ericsson Xperia Ray, Sony Ericsson Xperia X8,  Samsung Galaxy S Plus,  iPhone 4S 16 GB,  Samsung Galaxy Mini ja  iPhone 4 16 GB.

Sepa kinnitusel on võrreldes eelmise aastaga muutunud ka see, et üha rohkem seadmeid ostetakse koos teenusega (st nutitelefon koos nutipaketiga mobiilse interneti kasutamiseks, tahvelarvuti koos oma vastava paketiga jne).

«Kui vaatame, milliseid pakette nende telefonide juurde võetakse, siis Huawei U8500 (edetabelis 4. – K.S.) ostetakse väga palju koos Lastepaketiga, mis on suunatud kuni 12-aastastele lastele. Seega on see ilmselt üks populaarseid lastele kingikotti minevaid nutitelefone.

Esikohatelefoni Samsung Galaxy Gio juurde võetakse palju paketti Noorus, mis suunatud kuni 25-aastastele, nii et see on ilmselt teismeliste ja noorte popp kingitelefon,» hindas Sepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles