Kuidas Spotify saatel magama jääda ehk unetaimer kasutusele võtta

, Digitarga kaasator
Copy
Foto: iStock

Enne magamajäämist lõõgastumiseks on erinevaid viise. Üks mõnusamaid neist on striimida Spotify’st rahulikku muusikat, kuulata audioraamatut või podcasti. Probleem aga kerkib, kui muusika jääb mängima pikalt peale magamajäämist. Kui telefon just ei lae, siis see kulutab ilma asjata akut ja võib üles äratada hilisemast sügava une faasist, kirjutab Hardi Keerutaja tehnoloogiaportaalist Digitark.

Õnneks on see üks probleemidest maailmas, millele on lahendus. Tuleb vaid üles seada taimer, mis nulli tiksudes peatab selle, misiganes parasjagu mängib. Nii iPhone’l kui ka Androidil on selleks erinevad, kuid sobivad võimalused.

Kuidas taimer üles seada iPhone’l või iPad’il

Iphone’i kasutajatel Spotify taimeri kasutamise võimalust antud ei ole. Küll aga annab telefoni nö sisse-ehitatud taimer sama efekti.

Selleks tuleb:

  1. Avada Clock rakendus, mille tunneb ära kella pildi järgi.
  2. Seejärel vali “Timer” ning sobiv kestvus, peale mida soovid, et telefon vaikseks jääks.
  3. Vajuta “When Timer Ends” kirjale ning rulli alla välja, kust leiad valiku “Stop Playing”. Paremal üleval klõpsa “Set”.
  4. Viimaseks vajuta “Start”, mis paneb taimeri tiksuma.

Kui aeg otsa lõpeb, näiteks poole tunni möödudes, sulgub audio või video, mis parasjagu mängis. See ei käi ainult Spotify kohta, vaid ükskõik mille. Ühtlasi läheb ka telefon lukku, tänu millele võib kindel olla, et isegi ekraan ei jää helendama.

Kuida kasutada unetaimerit Androidiga, loe Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles