mTasku mobiilsesse rahakotti lisandus Ühiskaart

Raigo Neudorf
, Digitarga kaasautor
Copy
Foto: Telia

Alates 11. novembrist saab mTasku mobiilses rahakotis kasutada Ühiskaarti, mis võimaldab ühistranspordis oma sõidu valideerida ka nutitelefoniga viibates, kirjutab Raigo Neudorf tehnoloogiaportaalist Digitark.

Telia Eesti ärikliendi üksuse juhi Tarmo Kärsna sõnul tähistab see samm mobiilse rahakoti mTasku teenuste laienemist ühistranspordi valdkonda, mida kasutab igapäevaselt suur hulk inimesi.

„Ühiskaart mTaskus on mobiilne Ühiskaart, millega saab valideerida oma sõiduõigust ühistranspordis, kasutades selleks nutitelefoni. Ühiskaardi kasutamine mTaskus on lihtne ja mugav – mTasku äpis tuleb vaid avada Ühiskaart ning puudutada telefoniga validaatorit. Teenuse kasutamiseks peab telefonis olema turvaline NFC SIM-kaart, mille saab endale soetada Telia Eesti esindustest või e-poest,“ selgitas Kärsna.

Tema kinnitusel saab tänu uuele NFC SIM-kaardi tehnoloogiale Ühiskaarti mTaskus kasutada ka siis, kui telefoni aku on tühi või puudub internetiühendus.

Ridango AS on pakkunud mugavat ühistranspordi kasutuskogemust läbi kontopõhise piletisüsteemi ja üle Eesti ristkasutatava Ühiskaardi juba ligi 10 aastat. “Peame jätkuvalt oluliseks tulevikkuvaatavaid teenuseid ja nende pidevat edasiarendamist. Nüüd olemegi koostöös Teliaga saanud valmis uue lahenduse, mis teeb reisimise veelgi mugavamaks, tuues Ühiskaardi kasutajate mobiiltelefoni,” sõnas Ridango müügidirektor Argo Verk.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles