Fotod: ilmavalgust nägi Fordi elektriauto Mustang Mach-E

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Fordi juht James Hackett (paremalt kolmas) koos oma tiimiga Mustang Mach-E esitlusel 2019.  aasta novembris.
Fordi juht James Hackett (paremalt kolmas) koos oma tiimiga Mustang Mach-E esitlusel 2019. aasta novembris. Foto: MARK RALSTON/AFP

Ameerika autotootja Ford esitles täna Los Angeleses oma elektrilist crossover'it Mustang Mach-E.

Auto tagaveoga standardversioonil on 75,7 kWh aku, mis toidab 255-hobujõulist mootorit ja mille abil saab ühe laadimisega läbida kuni 379 kilomeetrit. Kuid sisse saab lülitada ka nelikveo ja siis rakendub ka teine mootor ning maksimaalne läbitav vahemaa kahaneb 338 kilomeetrini.

Foto: REBECCA COOK/Reuters

Olemas on ka 98,8 kWh akuga versioonid, mille mootoril võimu 282 hj ja millega läbitav vahemaa ulatub vähemalt kuni 482 kilomeetrini. Kiirendus 0-100 km/h on eri mudelitel 3-8 sekundit.

Mustangi mõju auto välimusele on tuntav: väljaulatuvad porilauad, kolmeosalised tagatuled ja säravad esituled. Kuid esivõre, katusejoon ja neli ust on ilmselgelt Fordile omased. Auto sisemus on laenatud aga pigem Teslalt.

Foto: REBECCA COOK/Reuters

Salongi silmatorkavaim osa on kahtlematult koguni 15,5-tolline multimeediaekraan, mida täienda rooli ees olev 10,2 tolline ekraan sõiduinfo kuvamiseks.

Foto: MARK RALSTON/AFP

Ford võtab praegu masinatele vastu 500-dollarilisi eeltellimusi. Müügile tulevad masinad 2020. aasta lõpus ning baasmudeli hind on 43 895 dollarist.

Allikas: Autoblog

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles