Hipodroom pannakse varsti kinni, sinna tuleb Elisa peakontor

Aivar Pau
, ajakirjanik
Copy
Tallinna Hipodroom tähistab täna Balti Karikavõistlustega ning muude üritustega oma 90. juubelit.
Tallinna Hipodroom tähistab täna Balti Karikavõistlustega ning muude üritustega oma 90. juubelit. Foto: Toomas Huik

Telekomiettevõte Elisa Eesti otsustas kolida aastaks 2023 oma peakontori peatselt suletava Hipodroomi asemele rajatavasse ärikvartalisse.

Elisa on aadressile Paldiski maantee 50 rajatava ärihoone ankurüürnik. Tööruumide täpne maht ja korruste arv selgub arhitektuurikonkursi tulemusena.

Ettevõte kinnitab, et iga Elisa töötaja saab uues majas valida oma töö temale sobiva parima võimaliku koha.

Hipodroomi ärikvartali arendaja EKE AS arendusdivisjoni juht Karl Ader sõnas, et Hiodroomile rajatav uus kvartal tuleb «tänapäevane ja mitmekülgne ning põimuvad nii kodu- kui ka ärikeskkond». Kvartal on A-energiaklassile vastav ja asub Tallinna tuiksoonel.

«Kuigi kvartal valmib alles aastate pärast, on paljud kliendid meid juba ise üles leidnud ja järgnevate kuude jooksul peaks selguma ka arhitektuurikonkursi võitja,» lisas Ader.

Praegu asub Elisa peakontor Sõpruse puiesteel. 

Hipodroomi täisehitamise vastu on ägedalt võidelnud mitu kodanikeühendust. Selle detailplaneeringu menetlus tuli aastate eest Viktor Kaasiku altkäemaksuskandaali tõttu peatada. 

Ärimeeste Jaan Manitski ja Mats Gabrielssoni osaühing Alfa Property tahab kolida hipodroomi Saku valda ning rajada selle asemele Paldiski maantee äärde äri- ja elurajooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles