Riigiportaal eesti.ee ootab kasutajaid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.eesti.ee
Kuna Eesti inimeste teadlikkus e-teenustest on seni jäänud tagasihoidlikuks, alustas riigiportaal eesti.ee teavituskampaaniaga «Eesti.ee – uks e-riiki».

Portaali haldava Riigi Infosüsteemide Arenduskeskuse programmijuht Agne Kivisaar tutvustas, et eesti.ee on koht, kus inimene leiab kõik riiklikud e-teenused ja saab lihtsalt oma toimingud korda ajada.

Näiteks on portaali kaudu võimalik kasutada äri- ja liiklusregistrit, esitada vanemahüvitise ja lemmiklooma registreerimise taotlusi, siseneda e-maksuametisse ja luua @eesti.ee e-posti aadress.

Lisaks portaali tutvustamisele ootavad portaali tegijad kampaania käigus inimestelt ka ettepanekuid ja arvamusi, kuidas portaali edaspidi arendada. Oma arvamust saab avaldada eesti.ee esilehel asuvas küsitluses.

Ühtlasi luuakse huvilistest eesti.ee arendustiim, kellel on ka tulevikus võimalik portaali arendamises kaasa rääkida ja ettepanekuid teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles